De vernieuwde Markt en het Vechtpodium worden op maandagavond 11 juli officieel geopend. Dit gebeurt gelijktijdig met de start van Ommer Bissingh Evenementen 2016. Iedereen is welkom om erbij te zijn, de toegang is gratis!

Ter gelegenheid van deze opening en de start vindt op 11 juli een spetterend en muzikaal zomeravondfestival plaats, georganiseerd door de gemeente Ommen in samenwerking met de Stichting Ommer Bissingh Evenementen. Het wordt een feest van en voor alle Ommenaren en bezoekers van Ommen.

Zomeravondfestival

Het zomeravondfestival begint om 19.30 uur met de officiële opening van de Markt, het Vechtpodium én de Ommer Bissingh Evenementen 2016. Deze opening wordt omlijst met muziek, dans en theater, met medewerking van Mark Haayema én getalenteerde zangers, dansers en musici uit Ommen. Daarna is er een optreden van Ernst Daniël Smid op het Vechtpodium. The Bluebettes sluiten het zomeravondfestival af met een knallende afterparty. De toegang is gratis!

zomerfestival 2016 ibr no

Huiskamer van Ommen

De Markt in Ommen is grootscheeps gerenoveerd en ingericht tot ‘huiskamer van Ommen’ met fraai straatwerk, uitbundig groen, nieuwe bankjes en een verbinding met de Vecht. Daarmee is de vernieuwde Markt het visitekaartje van het centrum van Ommen. Op de Markt staat sinds begin 2016 het Vechtpodium: een evenementenvoorziening van en voor alle Ommenaren.

Doe jij mee aan de opening?

De gemeente Ommen zoekt enthousiaste kinderen en jongeren uit Ommen die mee willen doen bij de opening. Vind jij het leuk om te dansen en te zingen en wil je deel uit maken van het programma? Geef je dan op door een mail te sturen naar: zomeravondfestival@gmail.com. De repetitie vindt plaats op zaterdag 9 juli van 10 tot 12 uur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.