Bedrijven in Ommen

Bent u op zoek naar een bedrijf in Ommen? Klik op een categorie aan de rechterzijde en bekijk de informatie, leg eenvoudig contact, lees berichten of bezoek de website van het bedrijf. In Ommen zijn veel bedrijven gevestigd. Deze bevinden zich in de gehele gemeente. Ommen is een aantrekkelijke vestigingslocatie voor ondernemers. Er zijn goede verbindingswegen naar steden waaronder Zwolle, Hardenberg, Hoogeveen, Almelo, Deventer.

Meer info over Bedrijfs- en winkelruimte (zakelijk aanbod).

 

Bedrijventerreinen in Ommen bieden kans voor ondernemers

Ommen kent drie bedrijventerreinen: “De Strangen”, “Alteveer” en “De Rotbrink”.

De Strangen is een bedrijventerrein met een gemengd bedrijvenaanbod. Er bevinden zich o.a. industriële, ambachtelijke bedrijven, detailhandel en woon-werklocaties. De openbare ruimte van het bedrijventerrein is recent opnieuw ingericht waardoor het nog aantrekkelijker is geworden om vanaf dit bedrijventerrein te ondernemen.

Alteveer sluit direct aan op de N34 en de N48. Deze wegen leiden direct naar de omliggende plaatsen en snelwegen. Dit bedrijvenpark is voorzien van bedrijfskavels en woon- en werkkavels. Ook hier vindt u een gemengd bedrijvenaanbod.

De Rotbrink ligt in het noorden van Ommen. Dit bedrijvenpark is het nieuwste park van Ommen en biedt volop mogelijkheden. Er zijn kavels beschikbaar voor ondernemers die zich willen vestigen in een aantrekkelijke gemeente.
Voor meer informatie over dit bedrijventerrein bezoek de website van bedrijvenpark De Rotbrink.

 

bedrijventerrein-strangen-1-no    bedrijventerrein-alteveer-no3    bedrijventerrein-de-rotbrink--no2

 

Het Winkelcentrum in Ommen biedt kans voor ondernemers die een winkel willen starten. Ommen is ontzettend toeristisch. In het gehele seizoen worden er activiteiten georganiseerd door verschillende verenigingen en stichtingen. Bent u ondernemer en wilt u een winkel of een leuke boetiek starten dan biedt het historisch centrum volop kansen.

Ommen, centraal ondernemen vanuit het Vechtdal!

Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Uit en op stap in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen