Proef de bourgondische cultuur in Ommen

Beleef de bourgondische cultuur op diverse locaties in Ommen. Eten en drinken heeft een wezenlijk aandeel in Ommen. Geniet van verschillende sferen en kom lekker eten en drinken in één van de lunchrooms, restaurants, eetcafés of cafés die de binnenstad Ommen rijk is. Proef Ommen op je eigen manier!

De internationale keuken in Ommen is goed vertegenwoordigd. Staat fastfood op het menu dan hebben we daar ook de fijne adresjes voor. In de zomer staat Ommen bekend om haar heerlijke ijs. De sfeer van Ommen is gezellig genieten van eten en drinken op terrassen. Met een glaasje op het terras genieten van het weer en mensen kijken dat is een ontspanningsmoment voor velen. Voor een blik op het waterplezier op de Vecht kies dan voor een terras aan of nabij de Vecht.

eten-en-drinken-1     eten-en-drinken-2jpg

Gezellige terrassen vertegenwoordigen Ommen

Ommen, Vechtdalstad, is dé populaire toeristische trekpleister in het Vechtdal. De meeste toeristen komen naar de stad toe om heerlijk aan de Vecht te wandelen of gezellig iets te drinken op één van de terrassen in het historisch centrum of in de omgeving van Ommen. Deze stad is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor toeristen die meer van het Vechtdal willen zien. Je kunt hier namelijk de boot nemen naar Dalfsen. Het dorp Dalfsen ligt bijna tegen Ommen aan en de stad Zwolle is een kleine twintig minuten rijden. Gelukkig heeft Ommen zelf meer dan genoeg te bieden.