5 Reacties op "Gevonden of verloren"

 1. P. Vos  21 juli 2016

  Vandaag 21 juli 2016 ben ik bij het verwissellen van mijn e-bike accu mijn lege accu vergeten mee te nemen. Dit gebeurde waarschijnlijk op de nieuwe hammerweg in de omgeving van eerde. Het is een accu van het merk Gazelle die onder de bagagedrager zit.mocht deze bij U aangeboden zijn als gevonden wil ik U verzoeken mij hiervan in kennis te stellen. Bij voorbaat dank telnr: 0621220106

  Beantwoorden
  • Jacolien  14 september 2019

   Vandaag (14-9-19)heeft een deelnemer tijdens een brommerrit een zwarte handtas verloren met portemonnee, rijbewijs en mobiele telefoon. Waarschijnlijk tussen de Lemelerberg/Ommen/Balkbrug. Iemand iets gevonden? Mvg Jacolien

   Beantwoorden
 2. marleen hutten  21 augustus 2017

  Ik ben vandaag mijn telefoon verloren op de parkeerplaats bij de rabobank of bij ekkelenkamp iemand iets gevonden? Of tips?
  Groetjes Marleen

  Beantwoorden
 3. Mia van Binsbergen  27 juli 2019

  Vandaag, 27 juli, ben ik mijn portemonnee verloren bij firezone. Toevallig iemand hem gevonden?

  Beantwoorden
 4. Enzo  8 januari 2020

  8-1-2020 Vandaag heb ik een zilvere ring gevonden op het station Ommen naast een blauwe scooter iemand die kwijt?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.