Gemeente Ommen organiseert in samenwerking met de werkgroep Vrijwilligersevenement een gezellige avond voor alle vrijwilligers in Ommen. Met het jaarlijks terugkerende evenement in de Carrousel wil de gemeente dank laten blijken voor de inzet van de vele vrijwilligers die de gemeente rijk is. Vanaf nu kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor een gratis kaartje.

Op de avond, die dit jaar op 8, 9 of 10 mei te bezoeken is, geeft theatergroep Vorie-Vana uit Beerzerveld een komisch optreden.

Voriefana-16-022-X

Aanmelden
Zet u zich vrijwillig in bij een organisatie uit Ommen en vindt u het leuk om een van de avonden te bezoeken, geeft u zich dan op via uw organisatie. De organisatie kan vervolgens voor 24 april een kaart aanvragen door het aanvraagformulier op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl in te vullen en te mailen naar vrijwilligersteunpunt@ommen.nl.

Kaarten kunnen worden opgehaald door een lid van het bestuur of een vertegenwoordiger van het bestuur op woensdag 3 mei tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.