Het Vecht Concert op de Vecht heeft plaatsgevonden op zaterdag 26 augustus 2017. Het Vecht Concert maakt onderdeel uit van Festival op de Vecht dat drie dagen lang op een unieke manier artiesten met inwoners, ondernemers en bezoekers van het Vechtdal verbindt. Het was drie dagen prachtig weer. Veel mensen trokken naar de Vecht om te genieten van muziek, theater, deejays, bijeenkomsten. Het was enorm gezellig. Tijdens het Vecht Concert traden o.a. I’m a Soulman, Niels Geusebroek, Vive Piaf! door Nadja Filtzer en band, het Matangi Strijkkwartet met harpiste Regina Ederveen en Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel op. Natuurlijk Ommen nam een kijkje.

Festival-op-de-Vecht-638-
Foto: Niels Geusebroek tijdens het Vecht Concert.

Festival-op-de-Vecht-640-

Zaterdagavond zaten de tribunes aan de Vecht vol. Hotel de Zon was volgeboekt waarbij dinerende gasten ook konden genieten van het spektakel.

Festival-op-de-Vecht-765-
Festival-op-de-Vecht-762-
Foto: Soulband I’m a Soulman.

Er werd genoten. De sfeer van de bootjes, de lichtjes, het mooie oude stadhuis op de achtergrond en al die mensen die samen hebben genoten van de artiesten. Het werd wederom weer een avond om nooit te vergeten.

Festival-op-de-Vecht-ibr-

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen
Meer info over Bedrijven in Ommen.

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.