Stichting Explosion Festival pakt dit weekend uit op de Voormars in Ommen.explosion-2018

EXPLOSION FESTIVAL OP ZATERDAG 21 JULI – DANCEFESTIVAL

Op zaterdag 21 juli vindt voor de tiende keer het Explosion Festival plaats. Explosion Festival haalde al vaak grote namen naar Ommen. Voor het tienjarig jubileum heeft de organisatie alles uit de kast gehaald. Op 21 juli komen onder andere Jebroer, Darkraver, de mannen van StukTV en Dave Roelvink de Voormars op zijn kop zetten.

Naast de grote namen biedt het festival ook weer podium voor lokaal jong talent. Zo zal DJ VannderWood de winnaar van de Kunstbende Overijssel DJ Contest het feest aftrappen. Ook zal DJ Boxoy, de jongste dj die ooit mocht draaien op het grote dancefestival Mysteryland, het festivalterrein in Ommen laten schudden. BWess uit Almelo sluit de rij van local dj’s. En vergeet de house dj-residents Mister Fuzz & Delight niet .. al vanaf jaar 1 present. Mede dankzij Fonds Podium Kunsten kan Explosion een podium bieden aan lokaal talent.

explosion-festival-fot

Sinds de start in 2009 is Explosion steeds groter geworden, maar trouw gebleven aan zijn idealen. Grote landelijke namen, jong talent en een mix van verschillende dancestijlen zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel

meer. Uiteraard zijn resident dj’s Mr Fuzz & Delight er ook weer bij. Dit jaar zullen de namen en het vuurwerk groter zijn dan ooit. Meer informatie over de de dj’s die op Explosion komen draaien, staat op de website en op onze social media kanalen.

Super Early Bird tickets vlogen de deur uit en zijn al uitverkocht. Om toch nog goedkoper tickets te scoren kun je nu terecht op www.explosionfestival.nl/tickets.

Aanvang: 19.00 uur tot 01.00 uur
Locatie: Voormars, Ommen
Toegang tot het evenement: naar ticketinfo, € 15,00 p.p. euro aan de kassa.

 

LAZY SUNDAY FESTIVAL OP ZONDAG 22 JULI, FEEST VOOR HET HELE GEZIN

LazySundayFestival_A3poster_22juli2018Op zondag 22 juli vindt het LAZY SUNDAY Festival plaats. Foodtrucks met streekproducten, live muziek en verschillende activiteiten voor jong en oud. Zondag 22 juli wordt voor de eerste keer het Lazy Sunday Festival georganiseerd in Ommen. Een festival in het teken van lekker lui genieten van verschillende elementen van de trots van de regio.

De makers van Explosion Festival toveren de Voormars in Ommen wederom om tot een festivalterrein. Ditmaal alleen met lekker eten, pop-, rock- en bluesmuziek en veel activiteiten voor kinderen. De organisatie blijft bij haar ideaal om vooral regionale namen een podium te bieden. Met ondersteuning van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel kunnen wij dit platform aan de bands bieden.

Zo zullen onder andere Streekrestaurant de Vechtdalkok, Bakkerij Ten Brinke en de Bootsman, Zuivelhoeve Stadshagen, Grand Cafe De Veghte, La Sopa-kar, Hieper de Pieper en Case of Coffee en IJs van Tony zorgen voor de nodige lekkernijen en regionale streekproducten. Muziek wordt ook verzorgd door opkomende namen uit de omgeving. Welke acts daar live optreden, zijn o.a. The Grand East, Dokter Watjes, Art of Bridges, White Cloud en de Bunzings .. dus dat zijn er nogal wat … kom kijken en luisteren naar deze regionale pareltjes

Terwijl de moeders, vaders, oma’s en opa’s genieten van een hapje en een drankje kunnen de kinderen zich uitleven op de stormbaan, mega jenga en scrabble of een van de andere activiteiten. Alles bij elkaar dus een heerlijk dagje uit voor de hele familie.

Het festival zal op 22 juli tussen 13:00 en 19:00 uur gehouden worden op de Voormars in Ommen en de entree is gratis. Meer informatie over de live bands, de food-trucks en de kids-corner is te vinden op www.lazysundayfestival.nl

Zie jullie allemaal op zondag 22 juli op de Voormars in Ommen.

Datum: zondag 22 juli 2018
Aanvang: 13.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Voormars, Ommen
Doelgroep: voor jong en oud, gezinnen (iedereen die van muziek en lekker eten houdt)
Toegang tot het evenement: gratis

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.