In 2018 start muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) Ommen weer met een nieuwe blokfluitgroep. In deze blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van 30 minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties). De eerste les is op dinsdag 9 januari. De lestijd wordt in overleg vastgesteld.

Blokfluitgroep SDG Ommenb

Je betaalt € 10,- per maand en hiervoor krijg je een half uur groepsles per week (uitgezonderd de schoolvakanties). SDG regelt het lesmateriaal dat aan het einde van de cursus je eigendom wordt. Als je al een blokfluit hebt, kun je deze ook op les gebruiken. Heb je nog geen blokfluit dan kan deze via SDG worden aangeschaft.

Lijkt het jou leuk om blokfluit te gaan spelen bij onze vereniging, meld je dan nu aan! Dat kan door een e-mail te sturen naar opleiding-orkest@sdgommen.nl onder vermelding van ‘blokfluitgroep’. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105.