De rondreizende expositie ‘Continuity’, van de in Ierland wonende Martha van der Meulen, doet Heileuvers Schilderijenhuis ook aan. Henk Huppelschoten van galerie’ ’t Grote Glas’& ‘Splinter Natuurlijk Wonen’  uit Dalfsen is de grote initiator van deze samenwerking.

rubber-kunst-ibr-no

De kunstenaar Martha van der Meulen werkt al ruim 20 jaar met rubber en op meesterlijke wijze weet ze dit materiaal te formeren tot kunstwerken die je meenemen naar een andere wereld; kijkend naar de expositie vergeet je bijna dat het allemaal draait om rubberen binnenbanden. Abstracte landschappen en stilistische objecten vormen een mooie inspirerende expositie.  Sommige objecten zijn puur en enkel opgebouwd uit rubber en bij enkele kunstwerken wordt op een heel natuurlijke wijze verf toegepast.

Martha vindt haar inspiratie op een van haar vele fietstochten door het prachtige Ierse platteland ,waar rust en kleur nauw met de natuur verbonden zijn. Je vindt het terug in haar werk.

Op woensdagmiddag 28 december om 15.00 uur komt Martha speciaal naar Heileuvers Schilderijenhuis om een uiteenzetting te geven over haar werk. Graag nodigt Heileuver u uit om daarbij aanwezig te zijn. De koffie staat klaar.

Het vaste-land tournee van Martha’s expositie getiteld; ‘Continuity’ trekt wellicht na Dalfsen en Dalmsholte verder door het land zodat nog velen van haar werk kunnen genieten.

De expositie duurt tot 18 februari 2017

Openingstijden; maandag/ woensdag/ donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00. Zaterdag van 9.00 tot 17.00. Dinsdag en zondag gesloten en speciaal op 28 december een ontmoeting met de kunstenaar.

www.heileuver.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.