miny-vinw

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis, school, museum, vereniging, buurthuis of instelling? Kom online op bezoek bij QuizzenKoerier Miny Vroegindewey. Zij bedenkt en bezorgt (online) quizzen over allerlei onderwerpen en thema’s. Vanwege haar interesse in geschiedenis en voorliefde voor bijzondere en nostalgische afbeeldingen, heeft Miny Vroegindewey quizzen samengesteld over onderwerpen zoals: De monarchie in Nederland,  de geschiedenis van Sinterklaas, het kerstfeest en de jaar wisseling, huishouden in vroeger tijden en (verdwenen) beroepen en ambachten. Hiervoor heeft zij vele fraaie afbeeldingen, foto’s en filmpjes gevonden in de grote digitale schatkist.                                        

De quizzen zijn bij uitstek geschikt om te worden gespeeld in kleine groepen, in het gezin, tijdens een gezellige bijeenkomst in het buurthuis, een vrijwilligersbijeenkomst, etc. Plezier en gezelligheid met een nostalgisch feest der herkenning staan hierbij voorop. En er zullen meer quizzen volgen, want de QuizzenKoerier heeft nog ideeën en inspiratie genoeg.

De afgelopen tijd heeft Miny Vroegindewey beslist niet stilgezeten, en is zij een nieuwe ‘schrijf’ uitdaging aangegaan: Het bedenken, schrijven en samenstellen van allerlei quizzen. De afgelopen tijd werd aan de ‘keukentafel’ intensief ‘gebrainstormd’, geschreven en gezocht naar bijzondere afbeeldingen, foto’s en informatie in de digitale schatkist. En dat leverde vele bijzondere verrassingen op.                                              

De quizzen worden aangeboden via het online uitgeefplatform Lulu.com http://www.lulu.com/spotlight/minyvroegindewey

Verder heeft Miny Vroegindewey een gloednieuwe website.                              http://tekstkoerier.jouwweb.nl/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.