Het podium in Nederlands grootste Bostheater in Ommen wordt opgebouwd. Her Majesty treedt vrijdagavond 15 juli op. Iedereen is vanaf 20.15 uur van harte welkom. Het optreden begint om 21.00 uur. Er zijn veel kaarten verkocht en er worden ook mensen verwacht die aan de kassa nog een ticket kopen.  Heb je nog geen toegangskaart dan kun je deze voor € 17,50 p.p. bij de kassa in het bostheater kopen.

07156195-ibr-no

De voorbereidingen zijn in volle gang. Vrijwilligers van Stichting Bostheater Ommen zijn er druk mee. De zon schijnt regelmatig, het weer is lekker.

07156205-ibr-no

Her Majesty brengt een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten: David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Ze waren afkomstig uit topbands als The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies, waarvan de beste songs voor de pauze worden gespeeld. In 1969 kwam het bejubelde debuutalbum van Crosby, Stills en Nash uit en ook hiervan hoort u voor de pauze de hoogtepunten. In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. CSNY speelde op het fameuze Woodstock-festival en maakte vervolgens het meesterwerk ‘Déjà vu’, dat tijdens dit theaterconcert integraal wordt gespeeld. (bron: Bostheater Ommen)

her-majesty-ibr-no

Tot vrijdagavond 15 juli!

07156199-ibr-nooverziichtsfoto-bostheater-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.