Op zaterdag 26 mei organiseert Muziekschool Pianoforte in Ommen een open dag. Iedereen is van harte welkom van 12:30 tot 15 uur in de nieuwe muziekschool aan de Strangeweg 25.

open-dag-Ommen-2018-Flyer-

Het wordt een middag vol activiteiten waar jong en oud kennis kunnen maken met het muzikale aanbod. Het docententeam is tijdens de open dag aanwezig en trakteert bezoekers op interessante workshops. Als bezoeker kun je vrijblijvend deelnemen aan de diverse workshops.

Muziekschool Pianoforte is dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden!  Je kunt muziekles volgen in Hardenberg, Den Ham, Ommen, Daarle, Nijverdal, Vriezenveen/Westerhaar, Vroomshoop en Dalfsen. Er zijn momenteel geen wachtlijsten: er kan direct begonnen worden met een instrument naar keuze. Kom tijdens de open dag kennismaken met onze docenten en proef de sfeer. Wees allen welkom op zaterdag 26 mei!

Voor meer informatie kijk op www.muziekschoolpianoforte.nl. Of neem contact op via info@muziekschoolpianoforte.nl of bel met 06-14436332.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.