Op 13 februari organide-Stekkenkamp-Ommen-ibr-noseren Dagcentrum de Stekkenkamp en trainingscentrum Pro Elan in samenwerking met het Vechtgenotenhuis een open huis op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. Op deze dag zijn de deuren van de locaties geopend tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

U kunt op een laagdrempelige en informatieve manier kennismaken met de doelstelling, de activiteiten en de sfeer van Dagcentrum de Stekkenkamp, Pro Elan en het Vechtgenotenhuis. Altijd al benieuwd geweest hoe de locaties eruit zien en wat er georganiseerd wordt? Kom langs en ervaar!

Binnen dagcentrum de Stekkenkamp is er een mini-markt met zelfgemaakte producten en hebt u de mogelijkheid een aantal van de aangeboden activiteiten zelf te ervaren middels kleine workshops. Het Vechtgenotenhuis heeft een programma met afwisselende activiteiten, met de nadruk op ontmoeting, lotgenoten contact, informatie, creativiteit en ontspanning. Om 11.30 uur komt arts Wouter de Vos een presentatie geven over het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Bij Pro Elan bieden wij u ruimte voor ontmoeting in de meest brede zin van het woord. U kunt bij ons trainen en vergaderen midden in de natuur van Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. Alle ruimtes bieden vrij uitzicht en toegang tot de wandelpaden van het landgoed.

U bent van harte welkom om binnen te kijken!  De koffie staat voor u klaar en de toegang is gratis.

Locatie: Landgoed de Stekkenkamp
Datum: 13 februari 2016
Adres: Beerzerweg 5d.
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.