Op woensdag 28 oktober werd er in het kader van De Goedgemutste Breicampagne gezamenlijk gebreid en gehaakt in wijksteunpunt ’t Vlierhuis in Ommen. Er werd niet alleen in het wijksteunpunt gebreid en gehaakt maar ook daarbuiten. Mensen kwamen mutsjes brengen om het Nationaal Ouderenfonds te steunen. Natuurlijk Ommen nam een kijkje in het wijksteunpunt en maakte een filmpje van het gezellige samenzijn in ’t Vlierhuis dat onderdeel uitmaakt van de Saxenburgh Groep.

SAM_7503-ibr-no

Het Nationaal Ouderenfonds draagt bij aan het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Een groep van 1 miljoen ouderen voelen zich eenzaam en dit neemt alleen maar toe. Het is belangrijk om sociale contacten en zelfredzaamheid te bevorderen. Draag een mutsje bij. De mutsje worden geplaatst op Innocent Smoothies die worden verkocht in de supermarkten. Van elke Innocent Smoothie die wordt verkocht gaat er 20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. In het begin van 2016 worden de smoothies met mutsjes verkocht.

De campagne is mogelijk gemaakt door het: Rode Kruis, Boodschappenbus Vechtdal, Kringloop Noggus&Noggus en Stichting vrienden van de Saxenburgh Groep.

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.