Zaterdag 8 april 2017, organiseert Streekrestaurant de Vechtdalkok in samenwerking met het LP Café een avond met Live muziek. Niet alleen kent het Vechtdal veel heerlijke streekproducten en streekgerechten, maar het Vechtdal kent ook enkele steengoede muzikanten die met hun bands onze regio goed op de kaart zetten!

De eerste band die s ‘avonds zal optreden is Livin Stone uit de omgeving van Vroomshoop, 5 ervaren podiumbeesten, waaronder één van de beste gitaristen uit de regio Wilco Lindeboom en onze eigen Ommer drumvirtuoos René van der Pol. Zij spelen een mix van stevige rock klassiekers.

ccr revival

Het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door CCR-Revival uit Assen! “a Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience” De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput. Zanger Jan Knappert afkomstig uit Vroomshoop heeft enkele topmuzikanten om zich heen weten te vormen die samen met Jan en zijn bijzonder zangbereik, diverse nummers van CCR en natuurlijk van John Fogerty ten gehore en tot een absoluut hoogtepunt weet te brengen! Wie kent ze nou niet! Proud Mary, Bad moon rising, Fortunate son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, Down on the corner, I put a spell on you………………….!

Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok.

Evenement: Live muziek in Dalmsholte
Data: zaterdag 8 april 2017
Aanvang: 20:00 uur
Entree: GRATIS
Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, 8146PG, Dalmsholte

Er rijden die avond taxi’s vanaf café de Herberg in Ommen! Aanmelden kan aan de bar bij de herberg!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.