Laura Emmink uit Vroomshoop ‘vierde’ haar verjaardag afgelopen woensdag net als velen op een buitengewone manier. Ze werd 46 jaar. Laura is geboren en opgegroeid in Ommen. Ze woont dus in Vroomshoop maar haar ouders wonen nog steeds in de Bouwmeesterstraat in Ommen.

Vanwege het corona-virus en de gestelde maatregelen besloot zij gebak te brengen bij haar ouders en op afstand naar ze te zwaaien. Lichamelijk contact was er niet bij.

‘Ze zijn er op mijn verjaardag normaal gesproken bij maar we zijn verstandig en houden afstand van elkaar want je wilt dat iedereen gezond blijft.

Laura Emmink brengt gebak en zwaait met haar dochter op een veilige afstand.

Ik ben blij dat mijn ouders er op deze manier toch een beetje ‘bij waren’. Als alles wat rustiger is en het weer acceptabel is om elkaar te zien dan komen we dan wel weer eens gezellig bij elkaar, voor nu moeten we met elkaar alle veiligheid in acht nemen en doen wat ons geadviseerd wordt.

Ik werk met veel plezier op Bospark Junne vertelt ze ‘We zien door de coronacrisis dat boekingen door gasten worden omgezet. ‘Ik werk nog wel gewoon en dat gaat ook verder prima.

Ik woon samen met mijn man en de kinderen buitenaf. Zij zijn drie weken thuis. We hebben vijf labradors waardoor ze veel afleiding hebben. We wonen vrij en hebben daardoor alle ruimte om te wandelen’, aldus Laura Emmink.


‘We moeten met elkaar alle veiligheid in acht nemen, dus afstand houden.’

Bericht door: Marjolijn Rhee

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.