De eerste editie van de kerstwandeling van 2014 in Arriën was in no-time uitverkocht en de recensies waren uiterst lovend. Dus wees er snel bij voor de tweede editie die dit jaar op 16 en 17 december wordt gehouden. Bij de Primera in de Bermerstraat in Ommen start 1 december om 9.00 uur de verkoop van de kaarten voor “En een ieder ging op pad”.

kaartverkoop-ibr-no

De eeuwenoude kerstvertelling in 8 monumentale boerderijen in Arriën wordt dit jaar uitgevoerd op 16 en 17 december. Tijdens de sfeervolle wandeling door Arriën en over de es, wordt men steeds door gidsen in groepen begeleid naar de scénes en de muziekuitvoeringen. Aan het einde van de wandeling bent u welkom in de Ridderinkhof voor een kop koffie, thee of glühwein, die bij de prijs is inbegrepen.

Onder de ruim 200 vrijwilligers die deze avonden mogelijk maken, zal iedereen bekenden zien. Zo zijn onder de spelers natuurlijk de mensen van organiserende Theatergroep De Firma, maar bijvoorbeeld ook de Ommer burgemeester en twee dominees. Daarnaast werken grote en kleinere koren en diverse muzikanten en gezelschappen uit Ommen en omgeving weer mee aan muzikale omlijsting.

Beide avonden start de eerste groep van 50 personen om 18.40 uur, de laatste groep om 21.20 uur. Dat betekent dat er beide avonden 2 extra voorstellingen gegeven worden in vergelijking met 2014.  Omdat ook de groepen iets groter gemaakt zijn, zullen er in totaal 900 kaarten te koop zijn. De prijs wordt weer ‘gewoon’ laag gehouden op € 7,50 per stuk. Per persoon kunnen er maximaal 8 kaarten worden gekocht. Het verzoek is of men deze contant kan betalen.

Het beloven weer prachtige avonden te worden.

Tekst: Roos ter Beek

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Heb je een tip of een vraag voor de reactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.