Ommens top dancefestival Explosion trapt zaterdag 16 juli af met de jongste dj op het podium ooit. De 10-jarige DJ MGee (Martijn Grootemarsink) heeft de eer om het festival te openen. De kleine man is in goed gezelschap. Onder andere BAAS Condance, BEATCROOKS en STUK TV brengen Ommen op de Voormars in beweging.

Explosion Festival belooft ook dit jaar een knallende editie te gaan beleven. Het aantrekken van de 10-jarige DJ MGee past helemaal in het concept van het festival; lokaal talent en grote namen op een podium brengen. Naast de jonge Ommenaar staan nog meer lokale namen. Yedai, Rednaz & Netrack uit Ommen zullen hun kunsten vertonen en BEATCROOKS, helden van Zaal Dijk in Lemele, zullen het feest afsluiten.

ExplosionFestival_NL

Absolute headliner van het festival zijn de mannen van STUK TV. De drie heren zijn bekend van hun vlog, maar gaan als DJ’s tegenwoordig het land door en staan zelfs al geboekt in Mallorca deze zomer. Ook de resident dj’s van Explosion, Mr. Fuzz & Delight, staan wederom op het festival. Het duo mistte sinds de eerste editie in 2009 geen enkele jaargang.  De laatste naam op het affiche van 2016 is BAAS. De dj producer timmert hard aan de weg met een soepele mix van EDM, House, Trap en Hiphop.

De avond wordt afgesloten door BEATCROOKS, die hun fameuze LED-robot ook mee zullen nemen naar Ommen.

Kaarten voor Explosion Festival zijn nog te koop via www.explosionfestival.nl/tickets en bij de Primera winkels. Onder de tickethouders wordt voor het festival een ‘meet-and- greet’ met de STUK TV verloot.

De volledige line-up met time-table is te vinden op de website van Explosion Festival www.explosionfestival.nl.

Facebook event : https://www.facebook.com/events/1726524010934225/

explosion-ibr-no

 

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.