Informatieavond SamenLoop voor Hoop

Dinsdag 3 februari 2015 organiseert de SamenLoop voor Hoop Ommen een informatieavond. Deze avond is bedoeld voor alle teams die zich al ingeschreven hebben en andere belangstellenden.

De SamenLoop voor Hoop Ommen is een wandelevenement op 13 en 14 juni 2015 waarbij teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. De Samenloop is een evenement vóór en dóór mensen die op de één of andere manier met kanker in aanraking zijn gekomen. Het lopen is een symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Jong en oud, familie, vrienden, collega’s, (sport-)verenigingen, iedereen kan mee doen aan de SamenLoop.

Informatieavond

Dinsdag 3 februari 2015 is er bij Octo4Kids een gezellige maar ook inspirerende informatieavond. De avond start om 19.30 uur. Het thema van de avond is ‘teams’. Eén van de teamcaptains van de SamenLoop 2012 vertelt over zijn ervaringen. Hoe was het om mee te lopen, waar moet je als team rekening mee houden en hoe zamel je geld in? Bij dat laatste kan onder andere de website www.samenloopommen.nl helpen. Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

Alle commissies zijn tijdens de informatieavond aanwezig en ook kunnen er kaarsenzakken en armbandjes gekocht worden.

Beleven, meeleven en doorleven

Tijdens de SamenLoop voor Hoop is het doel het ophalen van geld, maar het beleven van verbondenheid met elkaar minstens net zo belangrijk. Eén op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker. Hier staan we tijdens de SamenLoop, maar ook tijdens de informatieavond bij stil.

Leef mee, loop mee!

Tijdens de informatieavond kunnen nieuwe teams zich inschrijven. Dit is ook mogelijk via www.samenloopommen.nl.

 

header-website-1

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.