De herfstfair die woensdagmiddag op de openbare basisschool Het Palet werd gehouden werd drukbezocht. Leerlingen, leerkrachten en de activiteitencommissie en ondernemers hebben zich samen ingezet om er een fantastische fair van te maken. Natuurlijk Ommen was aanwezig en proefde de sfeer.

Het draaide natuurlijk in eerste instantie om de gezelligheid maar ook om de wensboom die volhangt met wensen van leerlingen. Zij konden een wens op een ‘appel’ schrijven en in de boom hangen. Een wens voor de school. Iets leuks voor het schoolplein of anders. Met de opbrengst van de fair hoopt de school dat er een mooie wens in vervulling kan gaan en ten goede komt aan Het Palet.

SAM_7176-het-palet-ibr-no

Leerlingen van de school hebben er wat af geknutseld. Op tafels stonden allerlei creaties die bezoekers konden kopen. Het zag er allemaal enig uit en de kinderen hadden plezier.

SAM_7082-het-palet-ibr-noSAM_7133-het-palet-ibr-noSAM_7089-het-palet-ibr-noSAM_7124-ibr-no

Er viel ook veel te smullen. Zo kon men allerlei gerechten en verschillende dranken krijgen. Cakejes in allerlei soorten, pannenkoeken, pasta, soep en laten we de verschillende soorten appeltaarten en verschillende broodjes niet vergeten. Koffie, thee, limonade het werd allemaal aangeboden op Het Palet. Men moest natuurlijk wel een kleine vergoeding betalen voor de versnaperingen maar dat hadden de aanwezigen er graag voor over. Waar je kwam, overal rook het lekker.

SAM_7158-het-palet-ibr-noSAM_7191-het-palet-ibr-noSAM_7103-het-palet-ibr-no

Wie geweldige prijzen wilde winnen kon meedoen met de verloting. Een vaas van Jurrie Baas of een etentje bij JiPP en nog veel meer prijzen werden verloot en uitgereikt. Bezoekers zaten met de lootjes in hun handen in spanning af te wachten welke nummers werden getrokken. Op andere plekken kon een spelletje worden gedaan.

SAM_7149-het-palet-ibr-noSAM_7152-het-palet-ibr-noSAM_7092-het-palet-ibr-no

De herfstfair was erg gezellig en geslaagd, zo bevestigen de kinderen op onderstaande foto.

SAM_7232-het-palet-ibr-no

Bekijk de rest van de foto’s in de galerij.

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.