Met hulp van gulle sponsoren is het bestuur van Festival op de Vecht er in geslaagd voldoende bijdragen te ontvangen zodat de vierde editie ook kan doorgaan! In het weekend van donderdag 24 t/m zaterdag 26 augustus a.s. worden de schijnwerpers opnieuw vol op de Vecht en op het drijvende podium gericht. Beleef dit unieke festival mee, vanaf de boot, het terras, de brug of vanaf de oevers van de rivier.

Op donderdag opent het festival met een Hollands Glorie Concert. Dan treedt regionaal talent op, maar ook grote namen, met gezellige Hollandse hits. Op het programma staan het Flater Pretorkest, popkoor X-Cream, Lisa Mondeel, het smartlappenkoor Met Hart en Smart en de grote Django Wagner. Een spetterende afterparty met een Q Music DJ van het Foute Uur vormt de afsluiting van de eerste festivaldag.

festivaldevecht

Jeugd en ondernemers

De vrijdag is de dag voor de jeugd en voor ondernemers! Speciaal voor kinderen worden workshops gegeven om in de avond een Bultje musical op te voeren in samenwerking met De Beerze Bulten musicalcast. ’s Middags vindt een inspirerende ondernemersbijeenkomst plaats met als gastspreker Bernhard Wientjes, oud-voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW, gevolgd door een gezellige netwerkborrel.

Watermarkt en concert

Zaterdag 26 augustus wordt overdag een informatieve Watermarkt gehouden. ’s Avonds is er een spectaculair concert met Matangi en harpiste Regina Ederveen, Vive Piaf!, The Simon & Garfunkel Story, Niels Geusebroek en I’m a Soulman, een swingende show vol hits van onder andere Sam & Dave en Otis Redding. Als afsluiter van het Festival op de Vecht volgt daarna de inmiddels al beroemde afterparty.

Bekijk de agenda en bestel tickets.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.