Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 27 januari 2019


Elke laatste zondag van de maand kun je genieten van een rommelmarkt en je kan weer paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte, het is gewoon binnen dus ook als het zou regenen is dat geen probleem. De eerste mogelijkheid om dit weer mee te kunnen maken is zondag 25 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet je camera niet.

olde-manegepeerd

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers. U bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.

De koffie en de warme hap staan klaar.

Wil je de gestalde paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkersen vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven. Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. U ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar u kan ons ook financieel sponseren of op andere manieren. We houden ons altijd aanbevolen.

Het adres waar u ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als u deze weg inrijdt, ziet je links een grote schuur en daar is het.

Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl
U mag ons ook mailen: info@manegepeerd.nl
Tel: 06 -128 74 764

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.