Boerderijwinkel De Groene Marke verhuist naar de Markt 20b en vestigt zich in het pand waarin eerder de stoomshop heeft gezeten. De boerderijwinkel had ruimtegebrek en was al enige tijd op zoek naar een ander pand dat ook financieel binnen het plaatje paste en dat is dit gelukt. De Groene Marke is een collectief van boeren. Al 11 jaar vermarkten zij gezamenlijk producten. Direct van het land naar de klant is hun uitgangspunt.

Boeren bundelen ideeën en krachten en verruilden de overall tijdelijk voor een klusjas. Er werd volop getimmerd, geverfd en geklust. Met vereende krachten wordt er weer iets moois gecreëerd. Ideeën bundelen, vermarkten van producten en het promoten van lokale handel zijn speerpunten van De Groene Marke. De verhuizing zorgt voor vernieuwing, zo heet De Groene Marke vanaf 30 februari De Boerderijwinkel, de nieuwe naam van de winkel. Er zijn twee vennoten toegetreden, Ernie van de Kolk van de asperges en Harry Blekkenhorst van Pauwbier uit Ommen.

Inmiddels exploiteert de Groene Marke 3 winkels te weten in Ommen, Dalfsen en Zwolle. Zij opereren vanaf vrijdag 30 januari allen onder dezelfde naam, De boerderijwinkel. Via de volgende adressen kan men terecht bij alle winkels individueel. www.deboerderijwinkelommen.nl , www.deboerderijwinkeldalfsen.nl en www.deboerderijwinkelzwolle.nl.

De deuren in Ommen gaan 30 januari officieus open aan de Markt 20b, we draaien even proef en in het voorjaar volgt de officiële opening. De huidige winkel aan de Poffert is maandag 26 tot en met donderdag 29 januari gesloten.

Boerderijwinkel-Ommen-no

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.