Vrijdagochtend ontdekten ongeveer negentig leerlingen van het Carmel College Salland de binnenstad van Ommen. De leerlingen zijn op kamp en verblijven met een grote groep in Ommen. Ongeveer 90 leerlingen verzamelden zich op de Markt. Vervolgens werd de groep door begeleiders onderverdeeld in 12 groepen. Natuurlijk Ommen overhandigde de ‘Belevingspuzzel Binnenstad Ommen’ en vervolgens trokken samengestelde groepjes het centrum in om de puzzel op te lossen.

carmel-college-salland-raalte-1-no

carmel-college-salland-raalte-3-no

Natuurlijk Ommen heeft de ‘Belevingspuzzel Binnenstad Ommen’ ontwikkeld. ‘Het is de moeite waard om de binnenstad te verkennen. Een puzzel maakt het verkennen en ontdekken nog leuker, daarbij is het ook nog eens leerzaam. Er is in de belevingspuzzel o.a. aandacht voor de binnenstad, gevels, historie, kunst en musea.’

carmel-college-salland-raalte-6-no

De puzzel is geschikt voor scholen, bedrijven, groepen, maar ook voor familiefeestjes. We kunnen eventueel arrangementen samenstellen. De lijnen met winkeliers, ondernemers en horeca in Ommen zijn kort.

carmel-college-salland-raalte-5-no

We gaan meerdere varianten beleveningspuzzels ontwikkelen. Op deze wijze gaat Natuurlijk Ommen aandacht geven aan de binnenstad, kunst, musea etc. De gezellige binnenstad van Ommen verdient deze aandacht. Er is veel te ontdekken. Het Carmel College Salland weet Ommen in ieder geval te vinden.

carmel-college-salland-raalte-4-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.