Het zomerseizoen werd in Ommen ingeluid. Dat gebeurde op maandagavond 10 juli 2023. De Bissinghbel werd geluid en dat gebeurd altijd op maandagavond, de avond voor de dag waarop de Ommer Bissingh jaarmarkt wordt gehouden en dat is altijd op de tweede dinsdag in juli een echte traditie.

Foto: © Ronald Bakker

Samen met een groot team aan vrijwilligers en met medewerking van o.a. sponsoren en artiesten werd de openingsavond weer een groot succes.

Foto: © Ronald Bakker
Foto: © Ronald Bakker
Foto: © Gert Veurink

Voor ouderen en mensen die minder mobiel waren werden plaatsen gereserveerd en dat gebeurd al een aantal jaren. Zo kon iedereen genieten van de mooie avond met prachtige optredens van George Baker, Tineke en Accordeola in Lemelerveld.

Foto: © Ronald Bakker

De Ommer Bissingh Jaarmarkt en de Ommer Bissingh Zomerevenementen die plaatsvinden op de woensdagen in juli augustus en september worden bezocht door duizenden mensen. Vakantiegangers die in Ommen verblijven maar ook dagjesmensen die hier op de woensdagen naar toe komen weten dat je er een echt dagje uit van kan maken. De Ommer Bissingh Zomerevenementen vinden veelal plaats in het centrum van Ommen waar u ook heerlijk kunt genieten van eten en drinken op de terrassen in het hartje van de stad.

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.