De Fietsvierdaagse in het Vechtdal wordt gehouden van dinsdag 6 september t/m vrijdag 9 september 2016. Er kan dagelijks worden gestart en men kan afstanden van 40 en/of 60 kilometer fietsen. De ANWB-Vechtdal Fietsvierdaagse is uitgegroeid tot een groot succes. Duizenden mensen komen naar het Vechtdal om te fietsen. Elke dag heeft een eigen startpunt en zijn eigen routes die duidelijk gemarkeerd zijn door middel van pijlen en ze hebben een thema meegekregen. Bij deelname krijg je een overzicht van bezienswaardigheden die je eventueel kunt bezoeken tijdens de desbetreffende route(s).

Deelnemen

Voorinschrijven is niet meer mogelijk maar uiteraard kun je wel deelnemen. Koop een vierdagen-deelnemerskaart  à € 17,50 per persoon. Wil je niet alle dagen fietsen maar een dagje? Koop dan een dagkaart à € 7,50 bij één van de startpunten.

Ommen ligt in het hart van het Vechtdal. Fieters kijken uit naar Ommen en verblijven graag in de gezellige stad. Vanuit Ommen zijn alle startplaatsen goed bereikbaar. In Ommen en omgeving zijn campings, hotels en bungalowparken die arrangementen aanbieden in het kader van deze Fietsvierdaagse.

Fotowedstrijd

Als deelnemer van de Vechtdalfietsvierdaagse kun je meedoen met de fotowedstrijd 2016. Klik hier voor meer informatie over deelnemen aan de fotowedstrijd.

Klik hier voor een overzicht van de startplaatsen
Klik hier voor compleet verzorgde arrangementen

fietsvierdaagse-ibr-no1

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.

Heb je een tip of een vraag voor de reactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.