Oproep aan alle amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen uit Ommen:
Doe mee aan de Week van de Amateurkunst!

Van 30 mei t/m 7 juni vindt de Week van de Amateurkunst (WAK )plaats. In die week presenteren amateurkunstverenigingen en  individuele amateurkunstenaars in heel Nederland zichzelf aan het publiek. Ook de gemeente Ommen doet mee aan de WAK.

De WAK geeft  amateurkunstenaars of amateurkunstverenigingen de kans om zich te presenteren aan anderen. Laten zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen, dat is de bedoeling van de WAK.  Bijvoorbeeld door op te treden, een concert uit te voeren, een expositie te houden, een openbare repetitie te organiseren, een lezing te geven, een workshop te plannen of door op een andere manier naar buiten te treden.

De afgelopen jaren zijn er al mooie edities van de WAK in de gemeente Ommen geweest. Ook voor 2015 geldt dat de gemeenten Ommen, Dalfsen en Hardenberg graag weer samenwerken binnen de WAK.

Aanmelden WAK activiteit

Meedoen aan de WAK? Vraag dan een aanmeldingsformulier aan via  milou@comceptcommunicatie.nl Het aanmelden van activiteiten kan tot en met 15 mei 2015.
Vanaf april is het programma van de WAK te vinden op de website www.vechtdalwak.nl Daarnaast wordt aan alle deelnemers gevraagd om zelf de eigen activiteit ook te promoten.

Op facebook.com/vechtdalcultuur en twitter @vechtdalcultuur staat steeds het meest actuele nieuws over de WAK en andere Vechtdal Cultuurparels.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.