‘We zien dat het aantal boekingen weer toeneemt’, zo vertelt Gerrit-Jan Hagedoorn die eigenaar is van het vakantiepark Beerze Bulten aan Hart van Nederland. ‘Er is vanwege de corona-maatregelen vooral veel vraag naar accommodaties en kampeerplekken met eigen voorzieningen maar ook is er weer vraag naar de normale kampeerplekken’.

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar Vakantiepark Beerze Bulten, tijdens het interview.

Naast het zwembad, de indoor speeltuin en de horeca mogen ook de sanitair-gebouwen, vanwege de corona-maatregelen, nog niet open, toeristen met eigen voorzieningen zijn wel welkom. Gerrit-Jan hoopt dat de maatregelen vanaf 20 mei weer wat worden versoepeld en dat het sanitair weer open mag, zo geeft hij aan in een interview in Hart van Nederland. Bekijk hieronder de uitzending waarin de ondernemer is te zien (zie -8:11 min) en luister wat hij nog meer vertelde.

Je hoeft niet ver weg om het fijn te hebben

Ommen, gelegen in het prachtige Vechtdal, is één van de meest aantrekkelijke en gewilde vakantieplaatsen in het oosten van Nederland. Ommen heeft alles te bieden. Prachtige natuur, een aantrekkelijk winkelcentrum, fantastische restaurants en gezellige café’s enzovoort. De vele honderden kilometers fiets- en wandelpaden in Ommen en omgeving zorgen voor een ontspannen vakantie in eigen land. Je hoeft immers niet ver weg om het fijn te hebben.

Prachtige natuur in Ommen
Het gezellige stadscentrum. (foto uit 2016)
De passantenhaven. (foto uit 2016)

Laten we hopen dat we dit seizoen toch weer mensen kunnen ontvangen in de passantenhaven. Weer gerechten en drankjes kunnen serveren op de gezellige terrassen in het gastvrije Ommen.

Het Bezoekerscentrum Ommen, dat is gevestigd naast de Besthmenermolen, is momenteeel nog gesloten wegens het corona-virus. Ook hopen wij binnenkort weer open te gaan. Voor meer informatie bezoek hier de website.

Bericht geschreven door: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.