gemeentelogo1-uitg-no

Dit jaar reikt de gemeente Ommen voor de vierde maal de Vrijwilligerspluim uit. Dé prijs voor een persoon of groep die zich op een onderscheidende en inspirerende wijze heeft ingezet voor de Ommer samenleving. De pluim is een blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers in de gemeente Ommen. Vorig jaar mochten de vrijwilligers van de Kinderboerderij Ommen de prijs in ontvangst nemen. Dit jaar wordt een pluim uitgereikt aan een groep vrijwilligers en aan een individuele vrijwilliger. Iedere inwoner van Ommen kan kandidaten aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2016.

Aanmelden
Alle inwoners van de gemeente Ommen kunnen een persoon én een groep aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2016. De criteria voor het aanmelden zijn dat de persoon en de groep uit Ommen moeten komen, dat ze zich recent vrijwillig hebben ingezet en dat ze met hun inzet onderscheidend en inspirerend zijn geweest.

Aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2016 kan middels het invullen van het aanmeldformulier. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op: www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Jury
Een jury, bestaande uit leden van de Klankbordgroep van het Vrijwilligerssteunpunt en wethouder Ko Scheele, beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert drie genomineerden, welke later bekend worden gemaakt. Op woensdag 7 december 2016, op de dag van de vrijwilliger, wordt bekend gemaakt wie de ‘Vrijwilligerspluim 2016’ mee naar huis mag nemen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.