Op Landgoed De Lindenbergh, in de Lindenlaan in Ommen, zijn vier acht-persoons vrijstaande luxe vakantiehuizen in aanbouw. De huizen zijn na oplevering beschikbaar voor mensen /gezinnen die tijdelijk maar wel voor langere periode een prachtige woning zoeken die van alle gemakken is voorzien.


Foto: luxe vakantiehuizen bijna gereed voor verhuur.

Prachtig gelegen

Toch buiten wonen en niet helemaal eenzaam achteraf, maar op een mooi gemoedelijk verzorgd landgoedpark waar je als tijdelijke huurder gebruik kunt maken van de tennisbaan een speeltoestel en een zandbak. Het park wordt keurig onderhouden en is gunstig gelegen.

Plattegrond: Landgoedpark De Lindenbergh, Lindenlaan 150, Ommen.

Je begeeft je direct op de wegen die naar Zwolle, Hoogeveen/Groningen en Raalte/Deventer leiden. Op de fiets ben je via de nieuw aangelegde fietstunnel vanaf de Hessenweg West zo in de stad. In het naastgelegen wereldrestaurant kun je heerlijk eten. Ben je sportief en hou je van wandelen of golfen? Het kan allemaal in de nabije omgeving.

Compleet gemeubileerd

De huizen worden in een landelijke stijl gebouwd en zijn volledig nieuw gemeubileerd ingericht. Elk huis bestaat uit een begane grond en een etage.


Afbeelding: impressie begane grond

Op de begane grond bevind zich een entree met toegang tot een toilet en een toegang tot de ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur. Via de openslaande tuindeuren kom je in de tuin die voorzien is van een terras met  tuinmeubelen voor acht personen. In de ruime woonkamer is eveneens toegang naar de twee-persoons slaapkamer met toegang tot de badkamer en het toilet. De woning is voorzien van wifi. Er is vanuit de hal een trap naar boven.


Afbeelding: impressie verdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime twee-persoons slaapkamers en een badkamer met toilet.


Foto: Een close-up van één van de luxe 8-persoons vakantiehuizen op Landgoedpark De Lindenbergh.

Huurprijs per maand

De huurprijs bedraagt € 1250,00 euro per maand exclusief bijkomende kosten
Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in en wij sturen de gegevens door naar de verhuurder/eigenaar zodat deze contact met je kan opnemen.

Foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen