De kerstmarkt op zaterdag 19 december in Ommen was super gezellig. Er werd erg positief gesproken over de markt. Wat hebben de mensen die hier aan meegewerkt hebben fantastisch bijgedragen aan dit evenement. Voor Jipp werd er onder andere geschaatst en er reed een treintje voor de kinderen door de binnenstad. Een levende kerststal was te bewonderen voor onder andere de Blokker en restaurant La Dolce Vita.

SAM_3116SAM_3293

Zangkoren zongen kerstliederen. Ook zagen we van The Passion een zanger en zangeres op de Markt zingen. Soli Deo Gloria trad op het 11 aprilplein op.

SAM_3225SAM_3235

Door het centrum stonden allemaal kraampjes en in een winkelpand in de Kerkstraat werd het werk getoond van kunstenaars die men kon zien schilderen of boetseren.

SAM_3159SAM_3288SAM_3145

Bezoeker konden in de tent op de Markt genieten van heerlijke gerechtjes. In de tent stonden diverse restaurants uit Ommen die allerlei gerechtjes aanboden die men kon proeven. De tent was goed gevuld. Het weer was aangenaam, het bleef droog. Het was fantastisch.

SAM_3188SAM_3177SAM_3168SAM_3123

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Natuurlijk Ommen organiseert de Nieuwjaarswandeling op zondag 3 januari 2016. U bent van harte welkom. Lees meer hierover, klik op de flyer voor meer info.

Nieuwjaarswandeling-2016

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.