Bibliotheek Ommen is in de zomerperiode op de gebruikelijke tijden geopend, de Speelbieb Lemele is van 24 juli tot en met 3 september op maandag gesloten. Op woensdag zijn de openingstijden in Lemele van 14.30 – 20.00 uur.
Vanaf 1 juli wordt in beide vestigingen automatisch een extra lange uitleentermijn van zes weken gegeven. Deze automatische service loopt tot maandag 14 augustus. Vanaf die datum kan alleen via de klantenservice een extra lange termijn verkregen worden.

biebinfozomer

Boekverkoop
Vanaf 1 juli tot 1 september is er boekverkoop in de Bibliotheek Ommen. De collectie van de Bibliotheek wordt voortdurende vernieuwd. Dat betekent dat verouderde, weinig gelezen of stukgelezen exemplaren het veld moeten ruimen. De prijs is deze keer slechts € 0,50 per boek. Sla uw slag en haal voor een klein bedrag een berg boeken in huis.

Boekstartcafé
In de zomer is er geen Boekstartcafé. Op woensdag 13 september gaat het nieuwe seizoen van start.

Tabletcafé
Het Tabletcafé vindt gewoon doorgang, elke derde donderdag van de maand. Hier kunt u met al uw problemen en vragen wat betreft de tablet terecht.

Taalpunt
Het Taalpunt is van 24 juli tot en met 24 augustus gesloten.

Vakantiebieb-app
Van 1 juni tot 1 september is de app Vakantiebieb weer in de lucht. Gratis e-books lezen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Ga naar https://www.vakantiebieb.nl/ voor meer info en om de app te downloaden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.