De winter kleedt Ommen in het wit. Ommen staat bekend om haar prachtige natuur, gezellige binnenstad, de prachtige rivieren de Vecht en de Regge en zo is er nog genoeg op te noemen. Er is in Ommen altijd wel iets te doen en natuurlijk ook in de wintermaanden.

01178621-ibr-no

Het heeft nu een paar nachten gevroren, Ommen is net een sprookje. Veel mensen hoor je zeggen ‘wat is het prachtig buiten’ en genieten van het winterse weer tijdens een wandeling. Er zijn veel wandelroutes waar men een keus uit kan maken. Kies bijvoorbeeld voor een wandeling over de Archemerberg, wandel eens bij de Steile Oever of verken de bossen in Ommen. Natuurlijk ben je hier niet in één dag uitgekeken, daarom verblijven bezoekers hier ook vaak meerder dagen.

01178644-ibr-no01178546-winter-ommen-ibr-no

Roosmarijn Wernars, inwoner van Ommen, tipte Natuurlijk Ommen om van het bootje in de Vecht een foto te maken. Goed idee vonden wij. Het is uiteraard een schitterend gezicht dat bootje in de passantenhaven in de Vecht met de trekkershutten en in het wit geklede bomen op de achtergrond.

01178567-ibr-no01178639-ibr-2no01178665-ibr-no01178666-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.

Heb je een tip of een vraag voor de reactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.