Ook in 2017 wordt ‘De Vechttrofee’ weer uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het Vechtdal. De prijs kan uitgereikt worden aan zowel vechttroffeeinwoners van het Vechtdal als aan niet-inwoners. Ook dit jaar is Vechtdal Marketing weer op zoek naar de persoon of organisatie die volgens u de Vechttrofee moet winnen.

Stemmen

Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden door een mail met naam en motivatie te sturen naar avanwijnen@ vechtdalmarketing.nl of per post naar Vechtdal Marketing, Zeesserweg 5, 7731 BG Ommen. Nomineren kan tot en met vrijdag 29 december. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via social media en regionale nieuwsbladen bekendgemaakt worden, zodat er gestemd kan worden.

Vechtdal Ambassadeurs

De Vechttrofee 2016 is gewonnen door Wim Borst, vrijwillig coördinator en penningmeester voor de Vechtdal Fiets- en Wandelvierdaagse. Eerder werden Ans Naber, Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René en Simone Jansen en Jack van der Boon al onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.