Ben jij de juiste persoon om Vechtdal FM te komen versterken? We zijn namelijk op zoek naar een gedreven en gepassioneerde weerman/-vrouw.

Omdat Vechtdal FM een Lokale Omroep is en het moet doen met een bescheiden subsidie van de gemeenten Dalfsen en Ommen zullen de werkzaamheden gedaan worden als vrijwilliger.

Hopelijk kun jij de bewoners / luisteraars van het Vechtdal op een betrouwbare manier voorzien van de ontwikkelingen van het weer en de vooruitzichten.

Dit zal zowel gedaan worden bij een aantal uitzendingen, maar ook is het jouw taak om de website te blijven voorzien van weersinformatie en verwachting. Bij calamiteiten zullen ook de diverse sociale netwerken, zoals Twitter en Facebook ingezet worden bij de nieuwsvoorziening.

We verwachten dat je uitstekend in staat bent om dit alles te verwoorden, zowel in woord als op schrift.

Voor deze taak is het niet nodig om altijd naar de studio in Nieuwleusen te komen. Grotendeels kun je dit vanuit huis doen.

Heb je zin om deze verantwoordelijke taak op je te nemen schrijf dan je motivatie naar info@vechtdalfm.nl. We nodigen je dan graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.