Francisca, haar man en kinderen zijn op vakantie in Ommen en voelen zich wanhopig nadat hun hondje Diva vorige week donderdagavond 15 september 2022 rond 18.00 uur plotseling verdween op Camping Ommerland in Ommen. ‘Ik liep na het avondeten met de kinderen naar het toiletgebouw op de camping en mogelijk is het hekje bij onze caravan open blijven staan. Tijdens het avondeten was ze er nog. Toen we haar misten hebben we direct met mensen in de omgeving gezocht. We hebben haar bij verschillende organisaties als vermist opgegeven. Daarnaast is ze aangemeld bij speurteam ‘Waar is onze Angel’ en ‘Dogs4dogs’. De afgelopen week is er door vele vrijwilligers en speurteams rond de vermissingplek op de camping en in de omgeving naar haar gezocht’, aldus eigenaresse Francisca.

Foto: Chihuahua Diva

‘We willen niet zonder ons hondje naar huis’

De familie wil door middel van dit bericht aandacht vragen van elke dierenliefhebber om uit te kijken naar het hondje. Diva is een dappere oude dame maar bijzonder angstig en als je haar benaderd is de kans heel groot dat ze wegrent. Direct bellen met de eigenaresse is het allerbeste. ‘We leven nu in wanhoop maar willen de moed niet verliezen en de hoop niet opgeven, daarom hopen we op de inzet van iedereen die dit leest om uit te kijken naar ons hondje’, aldus Francisca.

Op de foto krijgt u een duidelijk beeld van Chihuahua Diva. Ze is niet benaderbaar en angstig.Ziet u Chihuahua Diva (gechipt) of weet u waar ze is of verblijft? Bel direct met eigenaresse Francisca, tel. 06-46377959 of met het speurteam tel. 06-82376174. Benader haar niet zelf maar blijf haar als dat kan volgen, maak foto’s en/op filmopnames en schrijf de locatie op. U wordt bijzonder bedankt.

Soort hond: Chihuahua (teefje)Leeftijd: 15 jaarKleur: overwegend zwart met bruin/grijs rond haar gezicht en potenKarakter: eigenzinnig, angstig en niet benaderbaar

Geschreven door: Marjolijn Rhee

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.