Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt ook dit jaar weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse middenstanders in Ommen. In de week van 14 tot en met 19 maart gaan de leden huis aan huis om de voordeelcoupons aan de man te brengen.

Volco organiseert deze couponactie al jarenlang met succes. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.   

volco-couponactie-ibr-no

De actie gaat maandag 14 maart van start en duurt de hele week. Een vel met 25 coupons kost € 5,00. De coupons zijn geldig tot en met 30 juni 2016 en een enkele zelfs tot het eind van het jaar. De deelnemende bedrijven in Ommen zijn supermarkten, bakkers, kledingzaken, eetgelegenheden, (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, wijn, hobby en vrije tijd. Naast de vertrouwde coupons zijn dit jaar een aantal nieuwe toegevoegd die beslist de moeite waard zijn. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.