De verkeersregelaars van de Stichting Verkeersregelaars Ommen (SVO) hebben op woensdag 21 maart het jaarlijkse theorie-examen voor Verkeersregelaars digitaal afgelegd zodat zij op een veilige wijze het verkeer kunnen regelen. Zij worden o.a. ingezet tijdens evenementen in de gemeente Ommen. Bij een aanvraag van een vergunning voor een evenement kan het een voorwaarde zijn om verkeersregelaars in te zetten. De Stichting Verkeersregelaars Ommen kan voor een redelijke prijs in die vraag voorzien. ‘We ontzorgen de organisatie van een evenement. Wij zorgen voor een juiste afsluiting van wegen en werken altijd onder toeziend oog van de politie’, aldus Jan Bouwhuis, voorzitter van de Stichting Verkeersregelaars Ommen.

03221160-1-ibr-no

De verkeersregelaars legden het examen digitaal af in het Vechtdal College in Ommen. Zij kregen direct de uitslag. Iedereen legde het examen succesvol af. Stichting Verkeersregelaars Nederland faciliteert het examen.

Organiseert u een evenement en heeft u verkeersregelaars nodig bezoek dan de website  www.verkeersregelaarsommen.nl, hier vindt u informatie die nodig is voor de aanvraag en inzet van verkeersregelaars in de gemeente Ommen.

03221160-ibr-no

Vrijwilliger worden?
De Stichting heeft meer verkeersregelaars nodig. Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te doen in de pool van verkeersregelaars dan kunt u zich op de site aanmelden. ‘Kom voor nadere informatie naar de 112dag op 8 april bij het Doek in Ommen. Spreek onze mensen aan, zij kunnen u van de nodige informatie voorzien’, aldus voorzitter Jan Bouwhuis.

verkeer

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.