De Vechtgenotenrit 2015 heeft zaterdag 6 juni 2015 plaatsgevonden. De toertocht wordt jaarlijks gehouden voor kinderen die in het gezin geconfronteerd worden met kanker of de gevolgen van kanker. Het Vechtgenotenhuis zet zich samen met vrijwilligers en anderen in om deze kinderen een compleet verzorgde dag aan te bieden. Dit jaar vond de Vechtgenotenrit 2015 voor de vijfde keer plaats. Natuurlijk Ommen was erbij.

SAM_7994-ibr-no

Onder de blauwe hemel en in de stralende zon verzamelden zich om negen uur in de ochtend bij het Vechtgenotenhuis in Ommen allerlei motorrijders vanuit het hele land en zelfs vanuit Belgiê. Ruim 60 kinderen mochten plaatsnemen in trikes of zijspannen. De tocht van ruim 80 kilometer startte om 10.00 uur.

SAM_8006-ibr-no

De stoet reed onder andere door het centrum van Ommen waarna het vervolgens naar Calluna reed om daar een stop te houden. Goed elf uur werd de rit vervolgd. Er werd onder andere gereden naar Giethmen, Den Ham, Vroomshoop, Daarlerveen, Nijverdal, Hellendoorn.

SAM_8138-ibr-no

In Den Ham werd een stop gemaakt. Op de voetbalvelden van Den Ham werd een cheques overhandigd aan het Vechtgenotenhuis.

vechtgenoten uitr2
Foto: Gert Witte

Rond vier uur waren de rijders en passagiers weer terug bij het Vechtgenotenhuis. Als aandenken aan de rit stonden er ingelijste foto’s klaar die de deelnemers mochten meenemen. Het was een geweldige en onvergetelijke dag voor iedereen.

SAM_8377-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook 

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

 

 

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.