Vakantiegangers genieten en trekken er massaal op uit nu de zomer echt is aangebroken. Natuurlijk Ommen nam dinsdag 19 juli een kijkje aan de Vecht in Ommen in het gastvrije Overijssel. Er zijn veel toeristen die bij de Vecht ontspanning en verkoeling zoeken.

07196492-ibr-no

Een groep jonge toeristen uit de plaats Haltern, gelegen bij Münster in Duitsland,  hebben veel plezier in de Vecht. Er wordt gezwommen, gespetterd en met zand gespeeld. Steeds meer Duitse toeristen vinden hun weg naar Overijssel.

07196503-ibr-no

Toeristen uit het Friese Tolbert laten een vlieger op. De stad heeft een vliegermuseum waar je zelf vliegers kunt bekijken en maken. Het is natuurlijk fantastisch om er eentje op te laten en dat kan is er bij uitstek geen betere plek te vinden dan aan de Vecht. De jonge toerist heeft veel plezier ook al staat er niet zoveel wind.

07196461-ibr-no

Fietsers die een rustmoment pakken aan de Vecht, genieten niet alleen van de boterham en drinken maar ook van het water en de rust die je in het Vechtdal vindt.

07196462-ibr-no07196477-ibr-no

Aan de Vecht ligt het zwembad Olde Vechte. Het in de natuur gelegen openluchtbad trekt zomers veel bezoekers.

07196445-ibr-zwemmen-no

Het gezin op bovenstaande foto verheugd zich zo te zien op een verfrissende duik in het prachtige zwembad. Ze zijn  goed voorbereid. Met o.a. badlakens onder de arm, een parasol tegen de zon zoeken zij de ontpanning op.  En zo volgen er meer….

07196482-ibr-no

Ommen is een schilderachtig stadje ook kunstenaars vinden het fijn om hier te schilderen of te tekenen. De Vecht met de bootjes, de molens, een blik op de binnenstad met de mooie kerktoren, de verschillende landschappen die je  hier vindt maken een bezoek aan Ommen de moeite waard en zeker onvergetelijk.

07196472-ibr-no07196490-ibr-no

Ommen is het kloppend hart in het Vechtdal en heeft iedere vakantieganger veel te bieden. Ben je nog nooit in Ommen geweest of op zoek naar de ideale vakantieplaats met mooie vakantieverbijven en een plaats waar je gezellig kunt winkelen? Verdiep je dan eens in Ommen, gelegen in het prachtige Vechtdal in gastvrij Overijssel.

Uitgaanstip: Ommer Bissingh, woensdag 20 juli 2016.

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | initiatiefnemer/conceptbedenker Natuurlijk Ommen
Tips voor de redactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.