Het Bezoekerscentrum Ommen organiseert op Tweede Paasdag, maandag 10 april 2023, in samenwerking met Kinderboerderij Ommen een zoektocht naar de ontsnapte Paashaas. De Paashaas is verdwenen uit zijn hok van de kinderboerderij. We hebben een zoekactie gepland op Tweede Paasdag. Een zoektocht in de ochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur en een zoektactie in de middag van 14.00 tot 15.30 uur. We willen vragen of kinderen mee willen helpen zoeken. Het wordt een spannende leuke zoektocht. Vooraf aanmelden is verplicht. De zoekactie start bij het Bezoekerscentrum Ommen.  

Zoekactie:
Help jij mee om de Paashaas te vinden? Ga dan mee met de locomotief. Kijk onderweg goed rond of je de Paashaas ergens ziet. Hij kan niet ver weg zijn want hij vindt het veel te mooi in Ommen. Geniet tijdens de rit van de omgeving. Vinden jullie de Paashaas en brengen jullie hem samen in de locomotief terug naar de Kinderboerderij? Dan maak je iedereen en alle dieren van de kinderboerderij blij en de deelnemers krijgen een verrassing als het lukt. Zorg dat je erbij bent en geniet van dit paas-avontuur.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de locomotief. VOL=VOL.


 
Aanmelden:

Van tevoren aanmelden is verplicht. Je kunt je kiezen om deel te nemen aan de zoekactie in de ochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur of voor de zoekactie in de middag van 14.00 uur tot 15.30 uur. Meld je aan via het online formulier op de website van het Bezoekerscentrum Ommen. Je krijgt een ontvangstbevestiging van het insturen van het formulier en als er plek is dan krijg je van ons een bevestiging van deelname.

Info:
Datum activiteit: maandag 10 april 2023
Startplek en einde: Bezoekerscentrum Ommen, Hammerweg 59a, Ommen
Kosten: € 7,00 per persoon (inclusief limonade met een verassing/ koffie of thee met een plak cake

 

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.