Onlangs hebben The One en FC Ommen een sponsorovereenkomst getekend voor drie jaar. The One (voorheen JHS Training) treedt hiermee toe tot de gouden sponsorgroep van de voetbalclub. Naast sponsoring gaan Jan Swarts en zijn medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van gezondheid vitaliteit bij de prestatieteams van de voetbalclub. Voor FC Ommen een volgende stap in de verdere ontwikkeling van de prestatieteams.

“Wij, als The One, zijn enorm trots om de komende drie seizoenen onze kennis en expertise in te zetten om de selectie-elftallen van FC Ommen te begeleiden met een voedings- en leefstijltraject”, bevestigt Swarts. “Onze focus zal vooral liggen op het eerste elftal, waarbij we een intensief traject gaan implementeren om de beste resultaten te behalen. Ook JO19 krijgt een vergelijkbaar traject, maar in een wat mildere variant. De werkwijze is als volgt: het eerste elftal wordt opgedeeld in vier werkgroepen van vijf personen. Door te werken in kleine groepen kunnen we gemakkelijker en beter tot de kern komen. Ervaring leert dat deze methode meer resultaat oplevert. Elk van deze werkgroepen komt vier keer per jaar langs voor een fysieke- en mentale meting. De mentale meting wordt afgenomen door middel van een vragenlijst, het fysieke gedeelte wordt gekaderd door middel van een InBody 770-meting. Aansluitend op de metingen krijgen de spelers een persoonlijk voeding- en leefstijladvies op maat. Tevens gaan wij onze expertise op het gebied van krachttraining inzetten om de fysieke gesteldheid van de spelers te verbeteren.”

Swarts staat te popelen om zijn kennis in te zetten voor de club. “Ik ben ervan overtuigd dat een wij positief kunnen bijdragen aan de prestaties binnen en buiten het veld. JO19 (hoogste jeugdselectie) komt twee keer per jaar langs als één grote groep, maar hierbij geldt eigenlijk dezelfde werkwijze.”

FC Ommen en The One gaan samen voor een vruchtbare samenwerking. Zie www.fcommen.nl

 

Dit bericht is geplaatst op 10 oktober 2023.

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.