Altijd al willen tennissen en heb je de komende maanden veel tijd en zin om te komen spelen? Dan heeft TCO (Tennis Club Ommen) een sportieve deal. In de maanden juni, juli en augustus biedt de tennisclub een kort abonnement aan voor een scherp tarief. De perfecte manier om kennis te maken met tennis.

“We hebben de ‘zomerchallenge’ in het leven geroepen omdat we merken dat er veel vraag naar is. In Ommen hebben we te maken met jeugd die vertrekt naar de grote steden om te studeren, maar die in de zomer terugkomt en dan tijd en zin heeft om te sporten. Ook lopen meerdere sportcompetities in mei af zoals bij voetbal en volleybal en deze sporters zoeken een vervangende sport. Dit jaar, door Corona, hebben zij hun sport niet of nauwelijks kunnen beoefenen en willen daarom iets anders uitproberen. Daarnaast heeft Ommen als toeristische gemeente zoveel vakantiegangers die hier een heel seizoen staan, waarvan sommige al jarenlang in de zomer een balletje bij ons komen slaan”, zegt Marjon Wessel-Steen van TCO. “Naast deze doelgroepen is voor iedereen tennis een gezonde en fijne manier om meer te bewegen. In deze tijden, ook niet geheel onbelangrijk, ook nog eens heel coronaproof”.

TCO is deelnemer aan het sport- en preventieakkoord ‘Samen fitter verder’ welke de gemeente Ommen met diverse instanties in de gemeente heeft opgesteld. Kort gezegd, verschillende aanbieders van sport en bewegen maken zich sterk om de bevolking een gezondere levensstijl te kunnen bieden en daar is sporten een belangrijk onderdeel van. Daarom wil TCO haar steentje bijdragen door de financiële drempel te verlagen waardoor het voor iedereen mogelijk moet zijn om drie maanden lang ongelimiteerd te tennissen.

Voor meer info over de ‘zomerchallenge’ ga naar: www.tennisclubommen.nl

Bericht geplaatst op 15 mei 2021 door: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.