Natuurlijk Ommen gaat vanaf 23 juli 2015 van start met de Stadswandeling Historisch Ommen. Onder leiding van een ervaren stadsgids wandelt u door de historische stad. De gids vertelt u over de stad zodat u interessante informatie krijgt bij hetgeen u ziet en dat maakt deze wandeling heel aantrekkelijk.

SAM_9847-ibr2-no
Foto: deelnemers aan de stadswandeling door Ommen.

Iedereen die graag meer wil weten over Ommen kan deelnemen aan de stadswandeling, kosten per persoon € 4,50. Kinderen tot tien jaar kunnen gratis deelnemen. Stadswandelingen worden met regelmaat georganiseerd.

De stadswandelingen starten op donderdag vanaf het Streekmuseum Ommen en op zaterdag vanaf het Nationaal Tinnen Figuren Museum. Dit hebben wij bewust gedaan zodat deelnemers indien zij dit wensen na de stadswandeling eenvoudig een bezoek kunnen brengen aan een museum. De toegangsprijs van het museum is niet bij de stadswandeling inbegrepen. De wandelingen starten om 10.30 uur.

Stadswandeling-historisch-Ommen-voorkant Stadswandeling-historisch-Ommen-achterkant

Hieronder ziet u een overzicht van de geplande data. Klik op een stadswandeling en geef u online op. Uiteraard willen wij graag weten of u wilt deelnemen in verband met de grootte van de groep. De groepen bieden plaats aan maximaal 20 personen. Flyers liggen o.a. bij verschillende winkels, hotels, campings en restaurants.

Wij zijn voor vragen en/of opmerkingen op werkdagen van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 09.00 tot 12.30 op telefoonnummer: 088-5551480 of per e-mail: info@natuurlijkommen.nl.

De volgende stadswandelingen staan gepland:

  • Geen stadswandelingen gepland. Voor info tel. 088-5551480.

Stadswandeling-Historisch-Ommen-flyer2-ibr-no Stadswandeling-Historisch-Ommen-flyer-3-ibr-no

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.