Op zaterdag 20 oktober 2017 vond er weer een stadswandeling van Natuurlijk Ommen plaats. Deelnemers kwamen uit heel Nederland, waaronder uit Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht en Tilburg ook waren er mensen uit Zeeland van de partij.

groepsfoto-stadswandeling-met-ferdinand-ibr-no
Foto’s: Deelnemers komen uit heel Nederland voor de stadswandeling in Ommen.

Ferdinand Kampman, stadsgids bij Natuurlijk Ommen, beleeft er plezier aan om mensen door de stad te begeleiden en te vertellen over Ommen. Ferdinand komt uit het onderwijs en kan heel prachtig vertellen. De stadswandeling duurde ruim anderhalf uur.

ferdinand-kampmanSAM_0928-ibr-no

‘Ommen is gastvrij en hoe mooi is het om de deelnemers te laten zien en voelen hoe gezellig en mooi het in Ommen is. Dit doen we met elkaar en samen met ondernemers. Halverwege de wandeling laten we ze kennismaken met de gastvrijheid van de horeca in Ommen.

SAM_0922-ibr-no

Tijdens de horeca-stop was het eveneens gezellig. Deelnemers die elkaar niet kenden raken met elkaar in gesprek, vertelden waar ze vandaan komen en wat ze in het dagelijks leven doen. Het leek wel één familie.

SAM_0935-ibr-no

Natuurlijk Ommen heeft op dit moment vijf stadsgidsen. ‘Ik ben blij dat de stadsgidsen allen plezier beleven aan het vrijwilligerswerk. We hebben een mooi team met vrijwilligers dat alleen maar, net als Ommen, groeit’.

SAM_0939-ibr-no

Lees je dit artikel en ben je geïnteresseerd in een stadswandeling? Kijk in de agenda wanneer de volgende stadswandelingen gepland staan en meld je twee dagen van te voren aan.  Wil je dat we voor een groep een stadswandeling verzorgen? Mail dan naar: info@natuurlijkommen.nl.

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.