Dat Ommen een hele aantrekkelijke plaats is valt onder andere op te maken uit het aantal stadswandelingen dat bij Natuurlijk Ommen wordt geboekt. Zelfs in januari, midden in de winter, werden stadswandeling verzorgd door de stadsgidsen van Natuurlijk Ommen. Het kan gaan onder andere gaan om een uitstapje tijdens een familiedag, een personeelsuitstapje, een uitje van een vereniging of stichting of toeristen die zich aanmelden.

Stadswandeling-Natuurlijk-Ommen
Op 2e Paasdag verzorgde stadsgids Harry Woertink de stadswandeling voor een groep mensen. De 90-jarige deelneemster vierde haar verjaardag. Samen met haar dochter, schoonzoon uit Venlo en kleinkinderen uit Venlo, Enter en Enschede genoot zij van een wandeling in Ommen. Natuurlijk Ommen kan een compleet arrangement samenstellen. Zo is de horecastop onderweg erg in trek. Even gezellige koffiedrinken in één van de gezellige horecagelegenheden in Ommen breekt de wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt.

Stadswandeling-2-Natuurlijk-Ommen

‘De Stadswandeling Historisch Ommen werd in 2015 ontwikkeld. De stadswandelingen lopen heel erg goed’, aldus Marjolijn Rhee, initiatiefneemster en coördinator van de stadswandelingen en de website www.natuurlijkommen.nl. Boekingen blijven binnenkomen en deelnemers komen vanuit het hele land. Bekijk hier wanneer er stadswandelingen gepland staan. Aanmelden voor een wandeling is verplicht.
Voor vragen kan men tussen 09.00 en 12.30 bellen naar Natuurlijk Ommen, tel. 088-5551480 of mailen naar info@natuurlijkommen.nl.

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.