Bekijk de fotoreportage van Natuurlijk Ommen. De Lemelerberg is een natuurgebied waar men altijd fijn kan wandelen. Tijdens winters weer na een sneeuwbui is het voor kinderen de ultieme plek om te sleeën. Voor wandelaars en langlaufers is het ook de moeite waard om hier naar toe te gaan voor een ontspannen uitje.

Vandaag, 30 januari, maakte Natuurlijk Ommen een reportage van de sneeuwtaferelen op de bergen die zijn ontstaan in de ijstijd. De schitterende vergezichten vanaf de Lemelerberg en Archemerberg zijn een lust voor het oog.

Onderweg spraken we met wat wandelaars uit Zwolle, zij vertelden dat in Zwolle geen sneeuw was gevallen. Dus zijn ze even met de auto naar Ommen gereden voor een wandeling op de Lemelerberg. Er zijn verschillende wandelroutes die men kan lopen met elk een eigen afstand. De Lemelerberg is met de auto goed bereikbaar en beschikt over een grote parkeerplaats en een restaurant, deze is in het weekend geopend. Dus heeft u nog geen plannen voor het weekend dan is de Lemelerberg wellicht een goed idee.

Bekijk de reportage. Heeft u wel eens gewandeld op de Lemelerberg of Archemerberg?
Laat uw ervaring achter op onze Facebookpagina. Leuk om te lezen voor nieuwe bezoekers.
Vorige week maakten we nog een reportage van sneeuwpoppen in Ommen, bekijk deze hier.

 

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.