Het Bezoekerscentrum Ommen is vanaf dinsdag 11 februari 2020 wekelijks begonnen met een sjoelavond en een handwerkochtend. Deze avonden en ochtenden worden begeleid door vrijwilligers.

De sjoelavond vindt wekelijks plaats op dinsdagavond. Iedereen is welkom en deelname bedraagt € 7,50 per persoon inclusief koffie/thee en een plak cake. We sjoelen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Wil je een ‘vaste’ deelnemer worden van de sjoelavond? Geniet dan van een prijsvoordeel en betaal € 6,00 euro per avond, meld je aan via de website www.bezoekerscentrumommen.nl. Klik op de sjoelavond in de agenda. Of klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.   

De handwerkochtend vindt wekelijks plaats op woensdagochtend. We handwerken van 10.00 tot 12.00 uur en deelname bedraagt € 5,00 per persoon inclusief koffie/thee en een plak cake. Neem je eigen handwerkje mee en ‘haak aan’.

Foto door: Marjolijn Rhee

Bereikbaarheid
Het Bezoekerscentrum Ommen bevind zich aan de Hammerweg 59a, te Ommen (bij de Besthmenermolen). Bij het bezoekerscentrum kun je gratis parkeren en er is een invalidentoilet. Het bezoekerscentrum is met de bus te bereiken (lijn 81) en met de Buurtbus Vilsteren, attendeer wel de chauffeur van de buurtbus dat je er bij het bezoekerscentrum uit wilt. 

Meer info over: Bezoekerscentrum Ommen
Meer info over: Groepsarrangementen in Ommen
Meer info over: Wandelen en fietsen in Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.