Hans Vroomen is net burgemeester van Ommen, hij houdt van aanpakken en neemt dan ook direct het initiatief om mensen beter te leren kennen, waaronder de gemeenteraadsleden. ‘Als je met elkaar iets wilt bereiken dan is het belangrijk dat je elkaar leert kennen’, zegt Hans Vroomen.

SAM_2559-bushalte

Dicht bij het gemeentehuis, Carrousel en Vechtdal College is een halte waar de Buurtbus Vilsteren stopt, daar staat burgemeester Hans Vroomen samen met gemeenteraadslid Rinie Schunselaar te wachten op de buurtbus.  Tijdens het wachten is het gezellig. Gemeenteraadslid Leo Bongers houdt tijdens zijn fietstocht even halt om gedag te zeggen.

SAM_2503-ibr-no

‘Zo… Heerlijk! Even mijn hoofd leegmaken’, zegt Leo waarna hij zijn fietstocht voortzet. Inmiddels is ook de buurtbus uit Vilsteren gearriveerd.

SAM_2512-ibr-no-vk

Rinie en Hans stappen in en gaan samen naar Vilsteren.

Burgemeester Hans Vroomen is graag onder de mensen

Hans Vroomen vindt het fijn om onder de mensen te zijn en gaat dan ook graag op pad. Dit keer dus met gemeenteraadslid Rinie Schunselaar die in Vilsteren woont. De rit met de buurtbus gaat dus naar Vilsteren en daar leren zij elkaar beter kennen. Hans is goed voorbereid want hij heeft zijn wandelschoenen aan.

SAM_2512-ibr-no SAM_2521-ibr-no

De buurtbus stopt in Vilsteren vlakbij één van de vijf Anjerpunten. In het Vechtdal hebben we er vijf, ieder Anjerpunt heeft een thema. Het Anjerpunt in Vilsteren heeft als thema Landgoederen & Landschap.

SAM_2561-ibr-no

Tijdens een prachtige wandeling praten zij en genieten ze van de mooie uitzichten en de prachtige natuur. Zo leert Hans niet alleen Rinie beter kennen maar ook Vilsteren. Rinie is niet alleen actief als gemeenteraadslid maar ook als inwoner van Vilsteren doet zij veel voor het dorp.

SAM_2544-ibr-no

Een stevige wandeling door het mooie dorp en de natuur is een prachtige manier om elkaar beter te leren kennen. Beiden genieten!

SAM_2528-ibr-noSAM_2546-ibr-noSAM_2553-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee

BRENG NU JE STEM UIT: Henk Zeevat, Leon Adegeest en Marjolijn Rhee zijn de drie genomineerden voor de Vechttrofee 2017.
Stem voor 26 januari 2018 op één van de genomineerden.

vechttrofee-2017-ibr-no-vk-1000

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.

Heb je een tip of een vraag voor de reactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl