Ommen – Zaterdag 4, pinksterzondag 5 en pinkstermaandag 6 juni a.s. vindt Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen op het prachtige Landgoed Het Laer.

Het mag weer
“We zijn heel blij dat we de fair weer ‘live’ mogen organiseren”,  aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “Onze standhouders staan te popelen om hun stand weer in te richten en we hopen weer veel bezoekers te mogen verwelkomen in het Pinksterweekend.”

De fair kent een breed aanbod aan bijzondere standhouders. “Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Maar we gaan selectief te werk. We kiezen voor bijzondere producten voor binnen en buiten. Denk aan prachtige houten tuinmeubelen, hottubs, schommelbanken en glas voor in de tuin. Maar ook veel kunst en bijzondere woonaccessoires. Ook is er veel ruimte voor lekker eten en drinken. Op de fair worden vele ambachtelijk gemaakte producten verkocht met bijzondere smaken die men niet overal kan kopen. Denk aan wijn, kaas, worst, honing, paling, mosterd en likeur, maar ook sambal, keukenkruiden en rundvlees van de biologische boerderij. En dit is natuurlijk nog maar een klein deel van de producten die te vinden zijn op onze fair!”.

Muziek, demonstraties en workshops
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Daar besteden we echt veel aandacht aan, want wij vinden dat activiteiten bij een fair horen. Denk bijvoorbeeld aan theateracts, modeshows en diverse workshops. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Verder mag op een fair live muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma  kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken”.

Smullen van veel lekkers
Een laatste aspect wat een dagje Pinksterfair Het Laer helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. “Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. Op het prachtige terras wordt heerlijke koffie en thee geserveerd met heel veel lekkernijen. Op het fairterrein is er ook veel lekkers te koop. Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken!”.

Toegang
“Bij deze editie kunnen de toegangskaarten ook vooraf met korting online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl voor €11.50 p.p.. De entreeprijs bij de kassa  is €12.50 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree en er kan gratis worden geparkeerd. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 juni naar de Pinksterfair te komen”, sluit Aline Hofstee af.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.